Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Μετά την καταστροφή έρχεται η αναγέννηση







"Μετά την καταστροφή, έρχεται η αναγέννηση"

Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης, υπο την σκέπη των Greek Guerrilla Gardeners και με σκοπό να περάσουμε το μήνυμα πως όλοι μας μπορούμε να κάνουμε κάτι για να καλυτερέψουμε τις συνθήκες που ζούμε, χθες βγήκαμε για να καθαρίσουμε και να φυτέψουμε.
Η πρώτη προσπάθεια βρήκε πέντε άτομα στο δρόμο να καθαρίζουν στη συμβολή των οδών Πλάτωνος και Φιλίππου. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα κρίνετε οι ίδιοι στις φωτογραφίες που παρατίθενται.
Θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες παρεμβάσεις, για τις οποίες θα μπορείτε να ενημερώνεστε απο το συγκεκριμένο ιστολόγιο.
Σε περίπτωση που έχετε υπόψιν κάποια περιοχή που πιστεύετε οτι μπορούμε να κάνουμε κάτι παρακαλώ στείλτε e-mail με φωτογραφίες.

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια! Εχω ήδη ανεβάσει post στο blog μου σχετικό με τις κινήσεις στην Αθήνα, μόλις μπορέσω με τη πρώτη ευκαιρία θα ξανακάνω αναφορά κ για τις προσπάθειες σας στη Θεσσαλονίκη! http://roadartist.blogspot.com/2008/11/guerrilla-gardeners.html
    Θα χαρώ να είμαστε σε επαφή για αναδημοσιεύσεις (κ ότι άλλο χρειαστεί)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε τα συγχαρητήρια για το ωραίο σου blog. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε, και για προώθηση υλικού αλλά και κυρίως για συλλογικές κινήσεις που αφορούν στο περιβάλλον μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αφαιρέσεις τα σκουπίδια που πολύ καλώς κάνατε και τα απομακρύνατε, το πράσινο μειώθηκε.... Τα 'παράσιτα' δεν είναι όρος της φύσης, είναι όρος της γεωπονίας, δηλαδή της βιομηχανίας της καλλιέργειας. Μπορούμε να φυτεύουμε νέα φυτά, ανθοφόρα π.χ., χωρίς όμως να ξεπαστρεύουμε τα φυτάκια που αναπτύχθηκαν μόνα τους μέσα στον ορυμαγδό. Βγάζεις λίγο από την πρασινάδα και φυτεύεις και τα ανθοφόρα. Όλα γίνονται. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Είμαστε δυο φίλες που αγαπούν τη φύση και βάζουν τα πράσινα χέρια τους όπου μπορούν. Καλή συνέχεια σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η προσφορά δανείου του 2% του επιτοκίου είναι πολύ ενδιαφέρουσα στην οποία βρήκα το δάνειο Pedro για να προσφέρω μια πρωτότυπη και γρήγορη διαδικασία δανείου, διότι από τότε που υπέβαλα αίτημα για δάνειο στην Pedro και την εγγυημένη εταιρεία του στη Νέα Υόρκη, κατάφερα Διαχειριστείτε τη δουλειά μου και διευθετήστε άλλες οικονομικές ανάγκες, ο Pedro και η εγγυημένη εταιρεία του προσφέρουν δάνειο με επιτόκιο 2% των 2 εκατομμυρίων ευρώ για την αρχική μου δουλειά και είμαι τόσο περήφανος που ανακοινώσω ότι το δάνειο Pedro είναι το καλύτερο μέρος για να αποκτήσω οποιοδήποτε Είδος για κάθε είδους δάνεια.

    Επικοινωνήστε με το Pedro Mail: pedroloanss@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή